×
travel_img_1

Reistips

Easy Traveling, de app voor (huur)camperaars

De Easy Traveling app is door Go Spain ontwikkeld en zorgvuldig samengesteld op basis van vele camperreis ervaringen. De Easy Traveling app biedt de meest fantastische camperroutes en camperstops in Andalusië, zuid-Spanje en de Algarve, zuid-Portugal. Additionele routes in Europa en uiteindelijk wereldwijd volgen later.

De Easy Traveling camperroutes en camperstops navigeert je naar de mooiste bezienswaardigheden, dorpen en steden in de door jou gekozen route en land. Voor elke camperstop op de route is er al de beste parkeerplaats, mooiste overnachtingsplek en een praktische supermarkt locatie voor je geselecteerd. Met één klik navigeert de app je naar je gekozen bestemming en camperstop. Het grote voordeel is dat al deze gevaildeerde stops gericht zijn op uitstekende bereikbaarheid, en het parkeren, voor campers. Met de Easy Traveling app reis je dan ook zorgeloos en zonder keuzestress naar de mooiste plekjes van jouw keuze.

De Easy Traveling app geeft onbeperkt toegang tot alle beschikbare camperroutes in alle beschikbare landen, zo vaak en zo lang als je wilt, en is te downloaden in de Google Play of Apple store voor uw Android of iOS telefoon. Kijk voor meer informatie op www.easytraveling.eu

Andalusië

Deze regio is enorm divers en heeft u veel te bieden, de levendige maar ook rustige en soms verlaten stranden, de bergketens, in de winter zelfs besneeuwd, de prachtige steden: Sevilla, Ronda, Jerez, Cordoba, Malaga en natuurlijk Granada. Schitterende berglandschappen; waaronder de Sierra Nevada en de Sierra de Guadarrama met zijn karakteristieke witte dorpen. Prachtige wandel- en fietsroutes. Mooie beschermde natuurgebieden; zoals Parque Nacional Coto de Doñana en Parque Natural Cabo de Gata.

Een heerlijke temperatuur

Het aangename klimaat zorgt het gehele jaar door voor oneindig veel mogelijkheden om met de camper op pad te gaan.

Fantastisch eten

Verse vis, tapas, heerlijke wijnen, gezellige barretjes en restaurants zijn overal te vinden tijdens uw rondreis in Andalusië.