×
a_img_1

FAq

De minimale huurperiode bedraagt 7 dagen.

De ontvangst en retour van de camper vindt plaats bij onze woning, tenzij anders overeengekomen.

Bij de reservering dient u 35% van het huurbedrag te voldoen, uw boeking is dan defintief. Het restant (incl € 600,- borg) dient uiterlijk 1 maand voor het afhalen in ons bezit te zijn.

Wij hanteren heldere en scherpe tarieven, in de huurprijs zijn inbegrepen:

  • Handdoeken, badlakens en beddengoed
  • Keukengerei, gasfles, buitentafel en stoelen
  • Draagbare Safari BBQ/grill
  • Navigatie
  • All-risk verzekering (eigen risico € 600,-)
  • 24-uurs assistentie en pech onderweg hulpdienst
  • BTW
  • Ongelimiteerde kilometers

Wij verhuren uitsluitend compacte campers (de gemiddelde lengte is ongeveer 6.5 meter) welke makkelijk te besturen zijn door de binnenlanden in Spanje. U hoeft dus geen ervaren camperbestuurder te zijn. De campers kunnen om verzekeringsredenen niet verhuurd worden aan bestuurders onder de 25 jaar. Men dient minimaal 2 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Onze campers zijn rookvrij en geschikt voor maximaal 2, 3 of 4 personen afhankelijk van het gekozen type (huisdieren zijn niet toegestaan). Onze campers mogen bestuurd worden door de in het huurcontract vermelde bestuurder(s). De bestuurder(s) dienen paspoort en rijbewijs mee te nemen, wij zullen ter plaatse een kopie of foto maken van deze documenten.

U ontvangt bij aflevering een schone camper, u dient deze camper wederom schoon in te leveren. Indien de camper van binnen niet is schoongemaakt worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht. Schoon retour wil zeggen; lege en schone toilet cassette, lege schoonwatertank, lege vuilwatertank, volle brandstoftank, schone koelkast, schone Safari BBQ/ grill en een schone toiletruimte.

De borg voor de camper bedraagt € 600,-- dit is meteen het eigen risico van de huurder in geval van schade of andere claims (bekeuringen). De waarborgsom wordt uiterlijk binnen 5 dagen na inlevering van een schoongemaakte en schadevrije camper teruggestort op uw rekening.